Kur

Hey Mette, hvordan går det med den der kur?

Jo tak, fordi du spørger.

Jeg er nu nået til Dag 5, og jeg har sådan glædet mig til at kunne berette om, hvordan det er gået. Det fylder meget at skulle vænne sig til en plan, men jeg har været godt forberedt og holdt skansen, når nogle har spurgt til årsagen for de anerledes madvaner.

Nå, men hvordan er det gået?

Jeg har ikke været en haj til at få taget billeder, men jeg kan vise jer nogle små udpluk af, hvad jeg har, og ellers kommentere på, hvordan tiden ellers er gået siden sidst.

Dag 1:

Første dag var ikke helt så nem, da min mave slet ikke var parat til at nøjes med æbler til frokost, så jeg følte mig meget energiforladt og en anelse desperat, så efter de 3 æbler blev spist, måtte jeg tage mig en lille lur, hvorefter jeg kastede mig over et rengøringsprojekt. Det lysnede dog efter mine 250-300 gram hakket oksekød, da jeg jo er en sucker for kød og rent mentalt har det fint med kun at spise kød uden at lide afsavn. Det skal dog tilføjes, at jeg ’snyder’ og steger mit kød i lidt smør. Det er ikke tilladt i kuren, men når man sammenligner spisemønstrene med mine fortrukne forestillinger om sundhed og slankemad, så mætter fedt og lader en holde lidt længere. Nu må tallene på vægten jo tale for sig selv.

Kur 1.2

Dag 2:

PLANLÆGNINGSKRISE!!

Åh gud! Jeg var ved at få stress over morgenmaden, frokosten og planlægningen af aftensmaden! Mens ovnen og gryderne havde travlt med at få kogt æg og varmet kylling, var jeg selv selv meget fokuseret på, hvordan jeg dog skulle klare mig igennem en dag, som både stod på arbejdets madordning og et kursusafholdelse med mad udefra. Hvad skulle jeg fortælle folk, jeg holder kursus for, når de sidder med deres sandwich og mig med et fedtet lugtende æg?

Jeg nåede nu alligevel ikke at tænke så meget over det, før jeg kom af sted og var i det. Trods roterende tanker blev jeg enig med mig selv om at være nogenlunde ærlig(det plejer jo som regel at virke). Jeg fortalte mine kollegaer, at jeg er på udrensningskur både med henblik på irriteret mave og at kunne tabe sig.  Jeg endte med at smide min madpakke ud(så meget for forberedelse!!), da vi alligevel skulle have kyllingevinger tilberedt i sovs på jobbet. Jeg spiste 3 stykker og prøvede så vidt muligt at fjerne både sovs og skind.

Senere fik jeg bestilt en ekstra salat fra Green Health, som vi desuden bruger som madsted. Æggene var også røget i svinget, så den stod på ganske få mundfulde af noget tomatsalat og broccoli. Lykken var gjort, da jeg kom hjem til en ”late nighter”  æg og franskbrøds mad. YEAH.
Succes Succes!

Ifølge kuren har jeg jo snydt så vandet driver af mig, men det handler jo i bund og grund om at finde noget som et tilsvarende, når man er på farten.

Kur 2.3

Dag 3:

Maven er nu reguleret og appetitten driller ikke på samme måde som tidligere. Desuden er det afgjort, at måltiderne med kød stabiliserer kroppen, og gør den i stand til at overleve.

Dagen var piece of cake (nok ikke lige det rigtige ordvalg :)). Endnu en gang havde jeg madpakke med – bestående af gulerødder og Cheasy Hytteost. Nemt nemt nemt! Det er ingen hemmelighed af jeg var sulten om eftermiddagen, men ikke desto mindre havde jeg vænnet mig til fornemmelsen.

Om aftenen havde jeg varslet kødfest til min kæreste, så der var både fløjten og julelys i øjnene på ham, da han trådte ind af døren.

Igen lidt snyd men hva’ fa’en! Oksemedaljon og … ja, jeg må være ærlig og sige, jeg ikke kan huske, hvad det hed. Der var hvidløg på, hvilket ikke er tilladt.

Se en gang:

 Kur 3.3

Dag 4:

Sovelængedag med en mave, som tiggede efter morgenmad og først fik det klokken 13. Ja, sådan går det jo en gang i mellem.. J Dagens oplevelse var, da min kæreste og jeg endte i IKEA og han ville give kødboller(som man jo skal have, når man er i IKEA –har jeg hørt) og jeg må takke nej og i stedet takke ja til 2 æble. Pludselig kan jeg mig en ”dame”, som er billig i drift.
Eftersom madplanen dikterede grillet kød og mixed salat kastede vi os ud i en flæskesteg uden fedt og svær serveret med kålsalat. Opskriften kommer senere.

Dag 5:

I dag! Ja, og nu er jeg så langt.

De senest par dage kan jeg især se og mærke det på min mave. Jeg ved jeg har tabt mig, men jeg giver først en status på det, når jeg lige får en vægt i hånden igen. Hvis I undrer jer over, hvorfor jeg ikke nævner min morgenmad på noget tidspunkt er det fordi der er så forbandet nemt at holde og spise. Jeg er pjattet med æg og grape. Mængden svinger lidt fra at jeg får spist 1,5 til 2.

Klokken nærmer sig frokost tid og planen siger jeg skal have flæskesteg fra i går med dampede gulerødder, ærter og broccoli.

Kur 5.2

Kan I have en smadder god weekend!



 

 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kur