Kyllingfilet med grøn salat og sennepdressing

Take-away-trængende

GreenIMG_1453

 

Jeg har en forkærlighed for hjemmelavet mad lavet fra bunden, men nogle gange er det skam heller ikke skidt at lade gryderne og panderne stå til fordel for God og Sund Takeaway.

Mit ultimative yndlings take-away sted i Centrum er Green Health.

Det lille salatsted gemmer sig i de små skæve gader i nærheden af Kongens Nytovn, nærmere bestemt Grønnegade 41, 1107 København K. Her man kan sammensætte forskellige salater og kød. Konceptet er mad lavet på friske kvalitetsfyldte råvarer, der er nemt at tage med på vejen. Stedet har tidligere været del af kæden Sund Sult, men de har nu skiftet navn for at gøre shoppen og oplevelsen mere enkeltstående. Det er ganske simpelt, og jeg garanterer jer, at der findes steder, som udbyder et større sortiment, men jeg er meget pjattet med deres spinatsalat, som vises på billedet.

Det er umiddelbart nemt at lave. Spinaten varmes og blandes med tomatpure, ingefær, persille og peberfrugt. Hertil har jeg valgt en blandet grøn salat og oksekødsfrikadeller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingfilet med grøn salat og sennepdressing