Træning

Da min drøm blev til mit mål, da mit mål blev til min plan, da min plan blev til min virkelighed!

Vi drømmer vel alle om at opnå noget. Om det så er at tabe sig, leve sundere, præstere lidt bedre på arbejdspladsen, drive selvstændige erhverv, lære at surfe. Hvad det nu må være. Lige gyldigt hvad kommer man som bekendt ingen steder uden en plan, derfor er det rigtig vigtigt at gøre sig bevidst om sine drømme og målsætning.

Drøm:

Jeg er nået til et sted i mit liv, hvor det er vigtigt for mig at kunne kombinere en sund livsstil med sund fornuft og nydelse. Jeg spiser for at få god energi til, når hverdagen byder på overraskelser. Jeg spiser for at få et stabilt blodsukker, en sund og pæn krop.

Jeg er snart på vej midt i mine 20’er og er prøver stadig at komme mig over at jeg ikke kan spise, hvad jeg tidligere kunne.

Jeg har erfaret at hverken mit hoved eller min krop får et godt udbytte af hurtige slankekure, og derfor er jeg gået væk fra at sætte mig urealistiske mål, blive for fokuseret og skabe et ‘nederlag.’

Jeg er ofte ramt af en enten/eller mentalitet, og det har aldrig noget godt med sig. Enten springer jeg med begge ben ud i løbeture, boksning, sund mad og træning eller så går jeg i den modsatte retning, hvor jeg er helt ligeglad med hvad jeg spiser. Det sidstnævnte er som oftest en dårlig cirkel at komme ud af, da jeg er meget sukkerfølsom og bliver ramt af både dårligt humør, hævelser i kroppen og træthed. Det er min kæreste absolut ikke fan af.

Overordnet mål:

Jeg vil igennem en sund, stabil hverdag gerne have sænket min fedtprocent.

Jeg vil helt bevidst ikke sige, at jeg skal tabe mig, fordi det tal, der står på min vægt ikke bruges til at beskrive, hvordan min krop ser ud.

 

67363_351673158275460_1122325949_n

Hvad kræver det?

Mon ikke du har hørt om at apps laves i køkkenet?
Jeg har tidligere sat mig nogle mål, som jeg ikke selv har kunne holde, så for at gøre det realistisk, holder jeg mig til 5/2.

I kender sikkert godt begrebet. Det går ud på at man giver plads til mere syndige ting 2 dage om ugen. I mit tilfælde kunne det være rødvin til mad,

Sidst jeg kørte min blog havde jeg en forhåbning om at kunne træne 6-8 timer om ugen. Det er desværre også urealistisk for mig i øjeblikket. Det er ikke til at sige, at jeg ikke får perioder hvor jeg træner mere end andre, men i øjeblikket hedder min målsætning 3 gange om ugen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning