Hey Mette, hvordan går det med den der kur?

2. uge af Kuren

 Jeg er nu gået ind i anden uge og har fra onsdag til tirsdag tabt præcist et kilo. Det er fandme fedt taget i betragtning af, at jeg føler, jeg fordrejer reglerne en smule.

Ugen er alt i alt gået fint. Jeg har fået et selvtillids boost for at kunne holde selve planen og samtidig nyde forløbet.

Min kæreste sidder stadig og smågriner af mig, når jeg trækker mine æbler op, men jeg kan godt lide, at jeg selv kan finde på serveringsmåder til mixed salat, kogte grønsager og kød. Se hvad jeg har fået lavet.

Dag 5:

Jeg følger selvfølgelig lørdagssnakken op, da jeg sidst slap jer midt på dagen. Aftenen stod på fisk og mixed salat, og jeg indrømmer gerne, at jeg måske gik lidt amok i Irma og købte laks, rejer og krebsehaler. Igen måtte jeg snyde lidt og tilføje lidt chili og sesamfrø og ja… Laksen var måske også røget… Og ja, jeg blev da vist også lige tagget på en vinbar i løbet af aftenen, men tallene viser jo, at man ikke behøver at kede sig når man er på kur.

Her er billedet af maden og en tilhørende opskrift:

 1.6.3

  • 400 g Laksetatar
  • 100 g rejer
  • 100 g krebs
  • 1 moden avokado
  • Persille
  • Agurk
  • Tomat
  • Peberfrugt
  • Appelsin
  • Sesam

Dag 6

Hov, hvem sagde to timers boksetræning? Nå, ja.. Det var vist mig, som havde varslet, at jeg ville troppe op. Åh av av.. Jeg troede ikke, jeg overlevede, men jeg kom igennem timerne og de 500 mavebøjninger, som er et nyt påfund min træner har fundet på.

Madplanen sagde frugt til middag og kød og mixed salat til aften. Det byttede jeg om på, da min kæreste og jeg fandt en buffet i centrum, så jeg ikke skulle ligne en zombie resten af dagen og måske rive hovedet af visse personer. Jeg synes, helt ærlig, at det er vigtigt, man passer på sig selv, selvom man er på kur og er ved at tabe sig. Man får mest ud af træningen, hvis man får protein efterfølgende. Det går jo heller ikke jeg mister noget muskelmasse.

Dag 7

MANDAG

Sidste dag på første uge. Der er ikke så meget nyt at berette. Jeg skulle kun have kogte grønsager til aftensmad, og det var, hvad jeg fandt på. Det er lidt af en farvelade, men ærtepuren smager helt fantastisk og ja… det er bare moste kogte ærter.

Squashene var ikke lige min favorit. Først kom de i ovnen. De kom ud sorte og røg i skralderen, så kom de næste på en tør pande og blev ret bløde. Næste gang kommer i på bagepapir i ovnen, så væsken forhåbentlig kan komme ud af grønsagen.

 1.7.3

Her er næste uges madplan. ÆG med æg på, og jeg tænker at jeg nok får lavet lidt omelet, røræg, blød- og hårdkogte versioner, så jeg ikke dør. Det bliver ÆGSTREMT godt.

 madplan

Vi skrives ved!

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey Mette, hvordan går det med den der kur?