Svinemørbrad med (sød)kartoffelmos

Om at begynde at blogge efter lang tids pause

Skriftestolen

Kære blogvenner!

Det har været en stor udfordring for mig at skulle tage bloggeriet herinde op igen, da jeg har siddet med nogle overvejelser, over hvad man i mit tilfælde bruger en sundhedsblog til, når man ikke selv kan leve op til sine egne skrevne målsætninger og krav?

Efter et halvt års tid har jeg sværmet om spørgsmålet og er med jævne mellemrum blevet ramt af skriveabstinenser, men mine tanker har stoppet mig.

 

Jeg har følt, at jeg har skulle give en god forklaring på, hvorfor jeg forsvandt fra den ene dag til den anden, før jeg har kunne poste lækre madbilleder igen.
Den største udfordring har altså ligget i at få skrevet det allerførste indlæg.
Overskrifterne har været alt fra ”Nu er vinkuren slut,” ”Når vinkuren slutter og løbesko og boksehandsker tages på igen,” ”Hvem kan være sund hele tiden?”  og så videre og så videre.

Nu kigger jeg indad og piller mig selv i navlen. Jeg er nået til en erkendelse! Jeg gider ikke lade jer tro, at jeg er en kopi af Iform eller fitnessgirls.coms idealer, og bloggen skal fremadrettet ikke bruges til at pudse min glorie eller få mig til at fremstå som et fanatisk. Jeg er mere sund i perioder end andre, og jeg beroliger mig med, at jeg nok ryger ind under statistikkerne for gennemsnitsdanskeren. Jeg bestræber mig efter at skabe en balance med madglæden, så jeg kan få en hverdag med overskud og energi.1098267_10151519801576268_1787685344_nJeg havde vel en idé om at jeg kun havde licens til at blogge, når jeg gjorde det rigtige. Når jeg fik trænet mindst 4 timer om ugen og spist alt det sunde. Det er sjovt i sig selv, at vi bruger de social medier til at fremhæve livets positive ting. Det er den grad iscenesættelse.

Nu tager jeg facaden af, vennerne, og vil fremadrettet bruge min blog til at gøre det jeg holder allermest af: Jonglere med madglade fraser, skrive om hverdagens tanker som ung kvinde, forholdet til sundhed, kvalitet og motion, og hvordan man skal forholde sig til en kvindekrop med yoyovægt.

Vi skrives ved snart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svinemørbrad med (sød)kartoffelmos