Broccolisuppe

TræningsUpdate

Jeg elsker jo at tale om min træning, men jeg har vist ikke helt fortalt jer, hvordan min uge ser ud. Det er jo forskelligt fra person til person, hvor stort et behov, man har for at træne, men det er jo noget, der fylder ret meget i mit liv og tager meget af min tid. Først og fremmest kræver det planlægning – og ja, prioritering. For det er så nemt at fylde sin kalender ud, men hvis man ikke overholder, det kommer man ingen vegne.

Mandag:

Min aller yndlings træningsdag er her om mandagen. Her kan jeg gå hele dagen og sukke efter at hoppe på cyklen for at ramme centret, hvor den står på sjipning en halv time. Her øver jeg gerne tricks og serier. Sidste nye er, hvor at jeg vender 180 grader for at vende om igen. Dernæst en times boksning med,(hvis jeg er så heldig), en fantastisk makker, der presser mig teknisk. Sidst men ikke mindst prøver jeg at få lidt løb i benene. Her er jeg helt klart udfordret, da jeg aldrig rigtig har interesseret mig for løb og er derfor aldrig rigtig  kommet i gang. Så vidt muligt skal jeg ramme 3,5-5 km. og ja, jeg kom så op på min 5’er sidste mandag. Allersidst og ej at glemme. UDSTRÆKNING(hver gang).

Tirsdag:

…Er en legedag. Jeg har næsten aldrig en fast ting, jeg gør her. Det kan være alt fra at cardio, til let styrketræning, til yoga, til hviledag. Sidste uge roede jeg 5 km, sjippede 15 minutter og steppede 45 min. Næste uge skal jeg undervise, så der falder min hviledag.

Onsdag:

…Er sat af til tung styrketræning og intervalløb. Det er sidste nye påfund at have sådan en dag. Den er ret ond, og hvis jeg har presset mig selv nok skriger kroppen efter hviledag.

Torsdag:

Alt afhængig af onsdagen tager jeg gerne sjip og boksning. Vi er et helt holdt, der sjipper intenst i 25 minutter.

IMG_1556

Fredag:

Er som oftest hviledag og hyggedag. Hvis hviledagen har ramt en torsdag, nyder jeg godt af stram-opholdene, FitnessWorld kører. Der grines meget af mig blandt boksevennerne, fordi hvem har brug for at træne sammen med mormorarmene? Jeg vil nu altså påstå, at disse former for hold er rigtig gode til at få gennemgået teknik(afhængig af underviser). Det var blandt andet her, jeg lærte at lave armbøjninger korrekt.

Lørdag:

… Er en tro kopi af mandag. I dag skiftede jeg dog løb ud med roning.

Søndag:

Søndag er søndag og afhænger meget af, hvordan weekenden er, men jeg ser helst, at den bliver brugt på blød træning, så jeg er klar til næste uge. Primært mentalt.

For at summere op i henhold til planlægning. I kan nok fornemme, at det er mange timer, der går til det – men også sjældent med helt fastlagte programmer. Det kræver, derfor at jeg både har en plan A og B at vælge imellem, alt afhængig af hvordan min uge nu er sammensat, og hvordan min krop nu har det. Hvis man bøvler med motivationen er det et rigtig godt råd at tage en beslutning om at træningen skal prioriteres højere. Jeg læste engang, at det helst skulle udvikle sig til at løse sociale aftaler kommer i anden række, men hertil kommer en dybere interessant problemstilling, om hvorvidt man er parat til at sætte sig selv i første række. Tør du det?

Kommenter endelig. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccolisuppe