Svinemørbrad med (sød)kartoffelmos
Go’ morgen derude i det flotte solrige land.. Eller nåh nej. Jeg kan faktisk ikke se en pind ud af mit vindue pga. tågen, men morgenhumøret er stadig højt, for det er jo fredag. Mange giver lidt mere slip her i weekenden med lækker mad, som ligger op til lidt forkælelse. Opskriften her er i min optik en rigtig fredagsmenu.
Svinemørbrad med hvidløg og persillefyld
Du skal bruge:
- Svinemørbrad
- Persille
- Hvidløg
- Bacon
Hvidløg og persille hakkes, kødet skæres op og fyldet smøres ud på. Mørbradden lukkes sammen igen og vikles ind i bacon. Den skal have ca. 20-30 minutter i ovnen alt afhængig af hvor stor retten er.
Sød kartoffelmos
Du skal bruge:
- Blomkål
- Sød kartoffel
- Persille(eller et andet friskt krydderi)
- Salt
- Peber
Grønsagerne koges og moses sammen med krydderiet
Tilbehør
Mandler, bær og peberfrugt. Her er det jo kun fantasien, der sætter grænser. Sesamfrø, en anden form for frugt.
Ingen kommentarer endnu