Aftenhapser

Svinemørbrad med (sød)kartoffelmos

aftensdgf

Go’ morgen derude i det flotte solrige land.. Eller nåh nej. Jeg kan faktisk ikke se en pind ud af mit vindue pga. tågen, men morgenhumøret er stadig højt, for det er jo fredag. Mange giver lidt mere slip her i weekenden med lækker mad, som ligger op til lidt forkælelse. Opskriften her er i min optik en rigtig fredagsmenu.

Svinemørbrad med hvidløg og persillefyld

Du skal bruge:

  • Svinemørbrad
  • Persille
  • Hvidløg
  • Bacon

Hvidløg og persille hakkes, kødet skæres op og fyldet smøres ud på. Mørbradden lukkes sammen igen og vikles ind i bacon. Den skal have ca. 20-30 minutter i ovnen alt afhængig af hvor stor retten er.

Sød kartoffelmos 

Du skal bruge:

  • Blomkål
  • Sød kartoffel
  • Persille(eller et andet friskt krydderi)
  • Salt
  • Peber

Grønsagerne koges og moses sammen med krydderiet

Tilbehør

Mandler, bær og peberfrugt. Her er det jo kun fantasien, der sætter grænser. Sesamfrø, en anden form for frugt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenhapser