Karrysvinefilet med ananas og kokosmel

Gulerodshumus

Mangler du noget tilbehør til kødet? Eller noget dyppelse til grønsagerne til, når gæsterne kommer? Er du træt af normal kikærtehumus? … Så vil jeg byde velkommen til en af mine fortrukne humusopskrifter – Gulerodshumus!!

humus

 

Fremgangsmåde:

Du skal bruge en gryde og en blender.

  • Tahin(Jeg har købt mit i Irma)
  • Hvidløg
  • Chili
  • Olivenolie
  • Gulerødder i lange bane
  • Lidt vand fra rødderne
  • Citron

Kog gulerødderne til de bliver møre. Jeg plejer at tjekke dem med en gaffel. De skal efter min smag ikke være udkogte, men skal kunne blendes. Bland det hele i blenderen, og smag til med citron.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/4241799/?claim=6vca6469agu”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karrysvinefilet med ananas og kokosmel