Mandelpandekage

Karrysvinefilet med ananas og kokosmel

Froooookost! Nu gris med smag!

Jeg tror, at der er mange – især os tøsepiger – som fravælger svinekød i kødbudgettet og istedet kører derud af med kylling, kylling, kylling. Så jeg trækker lige i håndbremsen med et lille indlæg til ære for grisbassen og dens høje niveau af protein. I denne her filet er der 22 g. protein per 100 g., så mer’ er det!

Opskrift:

  • Svinefilet
  • Karry
  • Peberfrugt
  • Agurk
  • Champignon
  • Ganske få sukkerærter
  • Ganske få stykker ananas
  • Kokosmel
  • Kokosolie

Hvordan:

På panden med det sammen med olien og hak grønsagerne i fine tynde stykker. Your choice. Husk at lave en go’ portion, så der også er frokost til i morgen 😉

frokost

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandelpandekage