Mandelpandekage
Så kan der vist godt blive plads til en lille snacker! Min søde tand klappede forleden i hænderne over min kammerats idé over at fremtrylle mandepandekage efter aftensmaden. Jeg har forsøgt mig flere gange med at sammensætte diverse opskrifter for pandekager, og det bliver tit et hit. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.
Du skal bruge:
- 2 dl hakkede mandler
- 2 moden banan
- Vaniljepulver
- 4 æg
- Kokosmel
Sådan gør du:
Hak, hak, hak mandlerne til fedtet trækker sig ud af dem. Normalt kan man købe mandelmel. Vi fandt en mellemvej og behøvede faktisk ikke noget smørelse til panden.
Miks ingredienserne sammen og lad blandingen stå og hvile sig så længe, man nu har tålmodighed til det. Vi lavede det før vi satte tænderne i middagsmaden, så der gik nok 1½ time, før vi satte panden over.
Dejen var ret tyk og mætter godt, men hvis man ønsker lidt tyndere pandekager, anbefales det at hælde kokosmælk i.
Tilbehør:
Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Som I kan se på billedet, brugte jeg skyr, sukrin og melon.
Det lyder da ikke helt skørt – må afprøves en dag! 🙂
http://sandras.bloggersdelight.dk
Kig gerne forbi – har en lækker giveaway kørende!