Illums øllebrød
Hvad er det blevet af øllebrøden? Det smager dejligt. Fuld af fibre. Det er nemt og hurtigt at lave og et lige så sundt alternativ som havregrød.
Jeg er vokset op i en stor familie med 8 fætre og kusiner, og hvis der er noget, vi alle er enige om, er det vi har holdt af morgenstunder i vores bedsteforældres hjem. Det har altid været serveret det samme igennem årene, og en klassisk genganger har været øllebrøden.
Jeg har selv forsøgt mig med at gøre den lidt sundere, og her er resultatet. Kaloriemæssigt svarer det til en portion havregrød.
1,5 stk. rugbrød
vand
1 spsk. sukrin gold (andre sødemidler kan sagtens bruges)
1 tsk kanel
50 g. cheasy vanilje yoghurt
jordbærd
Kog brød, vand, kanel og sukrin sammen. Spis med yoghurt og frugt. Lækkert! lækkert, siger jeg bare!
Ingen kommentarer endnu