Moderne, sund og D A N S K mad

Illums øllebrød

 Hvad er det blevet af øllebrøden? Det smager dejligt. Fuld af fibre. Det er nemt og hurtigt at lave og et lige så sundt alternativ som havregrød.

Jeg er vokset op i en stor familie med 8 fætre og kusiner, og hvis der er noget, vi alle er enige om, er det vi har holdt af morgenstunder i vores bedsteforældres hjem. Det har altid været serveret det samme igennem årene, og en klassisk genganger har været øllebrøden.

Jeg har selv forsøgt mig med at gøre den lidt sundere, og her er resultatet. Kaloriemæssigt svarer det til en portion havregrød.

1,5 stk. rugbrød

vand

1 spsk. sukrin gold (andre sødemidler kan sagtens bruges)

1 tsk kanel

50 g. cheasy vanilje yoghurt

jordbærd

Kog brød, vand, kanel og sukrin sammen. Spis med yoghurt og frugt. Lækkert! lækkert, siger jeg bare!

974606_10151978941331268_413312394_n_zpscbde4db7

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moderne, sund og D A N S K mad