Rugbrødsmuffins
Små søde rugbrødsmuffins til mellemmåltidet
Jeg har knækket koden! Jeg er helt høj over endelig at have fundet en erstatning til lækre små brød, man køber hos bageren, når blodsukkeret er lavt og humøret er i fare.
Tro det eller ej, men denne her opskrift er baseret på en simpel rugbrødsblanding og blandet med lækre ting, som får dine tænder til at løbe i vand.
22 rugbrødsmuffins
Du skal bruge
muffinsforme (brug ikke papir)
smørelse (evt. Kærgården mini)
3 dl kogende vand
3 dl 5-kornsblanding
Hæld kogende vand over blandingen og lad det stå i en time.
25 gram gær
6 dl vand
ca. 50 g. tørrede tranebær
ca. 50 g. tørrede blåbær
ca. 50 g. tørrede rosiner
2 spsk. kanel
3 spsk. sukrin
500 gram solsikkebrødblanding
Opløs gæren i vandet. Si overskydende vand fra kornene og bland dem ned i vandet med tranebær, kanel, sukrin, rosiner og blåbær. Tilsæt dernæst brødblandingen og rør med en mikser.
Smør formene og fordel dejen. Bag dine muffins i en forvarmet ovn på 200 grader i 25 minutter.
En vejer små 80 g. og indeholder 145 kcal. Nyd dem sammen med lidt frugt.
Ingen kommentarer endnu