Hjemmelavet Mysli

Anerledes dessert topping

Det har været svært at lade være med at være glad i låget efter et par dage med godt vejr, glade mennesker og masser af sol. Jeg har dog blevet indendøre for at skrive intensivt eksamensprojekt og holdt mig godt beskæftiget med at være forkølet.

Om det har været manglende adgang til kreative udfoldelser, ved jeg ikke, men jeg fik kastede mig over et lille dessert projekt, jeg gerne vil dele med jer.

Du skal bruge

vaniljeis

hakket mint chokolade

friske små søde ærter

chips (ja, du læste rigtigt!!!)

Man skulle tro det var løgn, men det fungerer fantastisk godt sammen. Det fungerer endnu bedre hvis solen skinner.

10385131_10152049113001268_167066202_n_zps3343561f

Det skal dog også tilføjes, at jeg har haft meget ondt af mig selv de sidste 4 døgn, hvilket min eksamensdelle har haft godt af, mens mine løbesko har sendt mig klagesange.  Jeg tror der skal være plads til at tingene går op og ned, og jeg skal lige minde mig selv om det en gang i mellem, så det gør jeg lige nu:
I stedet for at fylde sit hoved med dårlig samvittighed, skal man gøre sig den tjeneste at nyde de valg man nu tager. Underforstået hvis DU vælger at nyde is og slik, er det DIT valg, så du kan lide så godt få det bedste ud af det.

Liv og glade dage, siger jeg bare!

IMG_8898_zps62d46ad1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet Mysli