Rugbrødsmuffins

Økologiske grød på 3-kornsflager

Som I sikkert ved, er jeg godt i gang med at eksperimentere lidt med sunde grove kulhydrater. Jeg er ved at gå kold i skyr og havregryn, så jeg har været ude og investere i lidt nye ingredienser (og gamle klassikere) til køkkenet i håb om at få lavet nogle forskellige typer retter.

nye ting

Første skud på stammen blev altså grød lavet på 3-kornsflager, som er baseret på rug, enkorn og havre med hybenpulver, og som I kan se på billedet indeholder blandingen 99 % fuldkorn, og da den anbefalede dosis siger mindst 75 gram om dagen, er det her en god start. Du kan læse mere om fuldkorn her.

10173483_10151974727956268_748742014_n_zpse4e3cf77

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrødsmuffins