Tunfrikadeller med rosenkålssalat

Mexicansk Forårsfrokost

Måske man kan hive overskriften hjem ved at kalde den Mexicansk Forår. Det er hvert fald, hvad billedet er et miks af. Forår i mit hjem og mexicansk mad på min tallerken.

Det er en frokost rig på protein og baseret på ‘leftovers’ fra en tøseaften med mexikanske hjemmelavede pandekager.

Kødssovs:

1000 g. hakket oksekød

1 rødløg

chili(pulver)

soya

maxican mix

fiskesovs

 

1 dåse tomatpuré

Kødssovs er generelt en klassiker i det danske travle hverdagskøkken. En god kødssovs fortjener dog tid til at slå og simre, så smagen trænger ind. Denne her fik 2,5 time. Jeg har her hakket løg i små tern og brunet dem fint af i en stor gryde, hvorefter jeg kom kødet i, så det ligeledes kunne brune af. Resten af ingredienserne kommer stille og roligt i undervejs og det smages til med salt og peber. Nemt, enkelt og lige til. 

Serves på så mange forskellige måder man ønsker det.

Her har jeg prydet min tallerken med agurk, hot salsa, bønner, salat og små tomater.

Go’ søndag.

1937994_10151906823111268_1828075449_n_zps1485bbef

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunfrikadeller med rosenkålssalat