AnnA Guy

Tunfrikadeller med rosenkålssalat

Sidst på måneden

 

Tun er en billig og sund kilde til protein, og som så mange andre kan det ærge mig at fisk er så dyrt. Jeg vil absolut ikke sige at dåsefisk kan måle sig med den friske fangst, men dåse tun er et lækkert alternativt til sidste uge af februar. Den her opskrift er til os, som er lidt trætte af tunsalat.

Frikadellerne

2 dåser tun i vand

1 æg

salt og peber

oliven

frisk timian

Ingredienserne blandes sammen i en skål. Her er der til 4 stykker. Det er vigtigt at få så meget væde ud af massen inden de steges på en varm pande. De kan krydres med alt, hvad fantasien tillader. Resultatet er en sprød tunfrikadelle.

Salaten

rosenkål

æble

mandler

citron

Rosenkål og æblerne rives sammen. Mandlerne ristet på en pande eller i ovnen og hakkes. Citronsaft bruges til at hælde ud over. (Og ja, jeg undskylder for farven på billedet. Jeg fangede noget mærkeligt lys.  Salaten ser lækker grøn ud og smager fantastik  frisk og sød)
1960407_10151896978786268_1536415488_n_zps6a78429e

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AnnA Guy