TræningsUpdate

Måling

God morgen derude!

Sikke heldige vi er at stå op til solskin.

Kan I huske Kræftens Bekæmpelses undersøgelse, som var i medierne for nylig? Den kunne ud fra at have udspurgt en række mennesker om deres proteinindtag over en 5 årig periode konkludere, at man tager på i vægten, hvis man spiser for meget protein, og på den måde blev der kastet sten efter stenaldertendensen herhjemme. Det er selvfølgelig ikke helt hen i vejret at påstå, da protein er med til at bevarer muskelmassen, og da muskler vejer mere end fedt, må man umiddelbart antage, det er derfor udfaldet lød sådan. Jeg synes igen, det er ærgerligt, at denne fine videnskabelige undersøgelse, som i virkeligheden stammer fra en europæisk EPIC forsøg, bliver forsimplet så meget igennem medierne, at en proteinrig kost bliver banlyst.

Nå, det jeg ville frem til var min måling, og jeg synes jeg vil dele resultatet med jer med ovenstående i mente. Det er altid spændende og udfordrende at gøre!

Vægten var ikke faldet, men stod stabilt på samme tal, som den har gjort de sidste 4 måneder. Men nu skal I høre..

Til sammenligning med januar har jeg tabt 0,5 cm over armen, 2,5 cm over mine lår, 2,5 cm over brystet og 2 cm over min talje.

Jubiii! Så ja, tak til langsom process end hurtige resultater.

2

  • Altid klart at foretrække langsomme resultater, synes jeg. Så huden heller ikke bliver forvirret… Man skulle jo nødig få flere strækmærker end man allerede har eller formentlig får under en graviditet 🙂
    Tillykke med dine resultater.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette Illum

      Haha, tak for din søde kommentar Sidsel. Jeg har heldigvis nogle år foran mig før strækmærkerne og de generelle ændringer i forbindelse med graviditet kommer. Men jeg tror du har fat i noget ret interessant med at huden også har godt af langsomme ændringer – ikke at jeg har meget viden inden for det, men det kunne også være spændende at kigge nærmere på hvilke bivirkninger, der er på huden ved vægttab og kvinders evige ‘yogavægtsslankekurer.’:)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TræningsUpdate