Spiser du kosttilskud?

ChiliMili-MiliChili

I sidste uge var jeg ude og spise på Chili Mili. Det er endnu et af mine foretrukne spisesteder, som tilbyder én et sundt alternativ med på vejen. Der ligger dog kun tre i Københavns området; H.C. Andersens Boulevard, Grønnegade og Bryggen. De har 25 salater at vælge imellem (med mindre der er udsolgt), så det er en slat. Du kan for eksempel få grøn tangsalat, et hav af forskellige slags kyllingesalater, wraps, dagens suppe, fisk og varm  ret. Alt er hjemmelavet og friskt – og sågar til en fornuftigt pris.

chilimili

 

Foruden et godt udvalg kan man også bestille take-away med levering samt en firmaordning.

Jeg fik en kyllingesalat – Desværre havde Grønnegade ikke fyldt op, så biksen var ret tom. Til hvert måltid får man tilbudt et hjemmebagt brød og tzatziki, men sidstenævnte minder desværre mere om en portion bitter yoghurt, da man næsten skal hive forstørrelsesglasset frem for at finde hvidløg og agurker. Trods dét smager det nu altså smadder godt!! De lever heldigvis op til deres navn ved at tilsætte chili i deres retter. Mums.

chilimi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiser du kosttilskud?