Fredagslam

Loppemarkedets Kuller

Jeg kan blive helt høj, når jeg render rundt på loppemarkeder, og jeg er sikker på, jeg deler følelsen med rigtig mange! Det er så slemt, så jeg helst skal holdes i kort snor, for ikke at kaste mig ud i det ene loppekøb efter det andet.

Jeg skrev for ca. et halvt år siden, at jeg slog mine folder på Carlsbergs Tap1s loppemarked, og jeg gentog i dag succesen med min kæreste.
Jeg var i dagens anledning godt forberedt! Jeg havde ikke tænkt mig at hæve kontanter, før hele hallen var blevet eksspireret på ægte Sherlock Holmes stil, dog var vi kun nået 4 stande, før jeg hoppede rundt som en lille hundehvalp efter et kødben, men jeg var jo heldigvis så beriget med en god fast hånd og en brugbar kommentar, og det endte faktisk med, at jeg på fornuftigvis ikke købte noget, jeg ikke havde brug for.

Jeg vil nu alligevel dele nogle billeder jeg tog undervejs.

Loppemarkedet 2

Hvad siger I til et rulle slangeskind? Hvem står ikke lige og mangler det til, når dugen er til vask og svigerfamilien kommer forbi til middag.

Eller hvad med en gammel afspiller tilbage fra 60’erne?

Loppemarkedet 1Der er et hav af hatte på sådan et loppemarkedet, men nu er jeg hverken den store entusiast på området, men jeg kan forsikre jer om, de koster som minimum 300 kr. Det er helt skørt.
Tallerkenen til højre kunne jeg heller ikke lige stå for. Den sender et fantastisk budskab, og jeg  ville da nødigt være den søde lille gut, som må kæmpe sig igennem sin kedelige hovedret for at nå til sådan en flot dessert.
Jeg har dog en – efter min egen mening – taget en klog beslutning om at jeg ikke bør eje service, der frister min søde tand for meget. Ha ha, hvilket denne her gør.

I skal ikke snydes for at se, hvad mit seneste loppefund endte ud i. Jeg endte med at købe dette fine ‘bord’ for bare 100 kr. Det er dog gået i stykker i bunden og skal helst ikke rykkes unødigt på. Jeg havde store vilde planer om at give det en sølvlakering, men nogle gange behøver man slet ikke kaste sig over vilde projekter for at opnå et fint resultat.
Stue

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagslam